keskiviikko 3. marraskuuta 2021

 
Uudet tilat, uudet tuulet





Marraskuun alusta alkaen Mikkelin kesäyliopistossa on puhaltanut uudet tuulet. Palvelemme 1. marraskuuta alkaen uusissa toimitiloissa Mikkelin torin kulmalla, osoitteessa Raatihuoneenkatu 12, entisen postin tiloissa. 

Koronapandemia on muuttanut ja monipuolistanut koulutusten järjestämistapoja. Tarjoamme tulevaisuudessa entistä enemmän reaaliaikaisia verkko-opintoja ja hybridikoulutuksia. Tämä tarkoittaa, että juuri sinä voit opiskella paikkariippumattomasti – kotoa, töistä tai vaikka mökiltä käsin tai voit tulla kesäyliopistolle paikanpäälle. Tämän myötä myös opetuksen tilatarpeet ovat muuttuneet. Koulutustoimintamme ei ole enää niin vahvasti sidottu seiniin kuin ennen. Haluamme tuoda koulutukset lähemmäksi ihmisiä ja olla paremmin saavutettavissa niin verkossa kuin tilojenkin suhteen. Uusissa tiloissamme tavoitamme mikkeliläiset entistä paremmin. Otonkulman tilat tarjoavat keskeisen sijainnin kaupungissa. Toimistollamme voi piipahtaa vaikka ruokatunnilla tai kaupungilla asioidessa. 

Marraskuussa palvelemme laajennetuin aukioloajoin viikosta 46 alkaen. Toimistomme on avoinna tiistaisin ja torstaisin kello 18 saakka, jotta myös työssäkäyvät saavat mahdollisuuden henkilökohtaiseen palveluun ja ohjaukseen. Keskeisin tehtävämme on edelleen osaamisen ja sivistyksellisen tasa-arvon vahvistaminen Mikkelissä ja Etelä-Savossa. Tässä tehtävässä haluamme palvella mikkeliläisiä mahdollisimman hyvin.

Järjestämme joulukuussa avoimet ovet, jolloin mikkeliläisillä on mahdollisuus tutustua opintotarjontaamme ja toimintaamme. Avoimien ovien päivänä 1. joulukuuta on tarjolla emeritusprofessori Esko Valtaojan videovälitteinen Ikääntyvien yliopiston ilmaisluento ”Kaunis elämä, kaunis ihminen ja kaunis maailma”. Tietysti tarjolla on myös kahvit ja pientä purtavaa. Tiistaina 7. joulukuuta esittelemme avoimen yliopiston opintotarjontaa sekä ammatillisen täydennyskoulutuksen kattausta. Lisäksi pääset esittämään omia koulutustoiveitasi. Tarjolla glögiä. 

Tervetuloa tutustumaan uusiin tiloihimme ja tapaamaan meitä paikan päälle. Tiedä vaikka opiskelukärpänen pääsisi puraisemaan! Meiltä löytyy opintoja just sulle! 

Anne Havukainen, rehtori

Hanna Räinä, markkinointikoordinaattori 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

  Usein kysytyt kysymykset Avoimen yliopiston opinnoista Mitä ovat avoimet yliopisto-opinnot? Avoimen yliopiston opinnot ovat nimensä mu...